Σαντορίνη Διακοπές

Μια προσωπική Ματιά στις Διακοπές στη Σαντορίνη

Διακοπές στη Σαντορίνη! Ναι έτσι είναι οι πραγματικές διακοπές. Σε ένα περιβάλλον μοναδικό, σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείτε να το βρείτε πουθενά αλλού. Μάλλον είμαι πολύ ενθουσιασμένος και καθόλου αντικειμενικός. Γιατί την λατρεύω τη Σαντορίνη. Κάνω διακοπές στη Σαντορίνη από το 1982 και πιστεύω ότι όλα αυτά χρόνια έχω καταφέρει να ανακαλύψω όλα τα πρόσωπα αυτού του μοναδικού νησιού.

Σαντορίνη Διακοπές

Πρώτα από όλα οι διακοπές στη Σαντορίνη είναι πολύ διαφορετικές από οποιοδήποτε άλλο μέρος. Που μπορείτε να κάνετε διακοπές και ταυτόχρονα να μπορείτε να επισκεφθείτε κυκλαδίτικους παραδοσιακούς οικισμούς, ένα ενεργό ηφαίστειο, έναν διάσημο προϊστορικό πολιτισμό, έναν αρχαιολογικό χώρο που να ατενίζει από ψηλά την απεραντοσύνη του Αιγαίου, να δείτε υπέροχα ηλιοβασιλέματα, να γευθείτε υπέροχα τοπικά προϊόντα, να δείτε μια ντουζίνα μουσεία και να μπείτε και σε τελεφερίκ;

Η Σαντορίνη είναι η παιδική χαρά του ταξιδιώτη εξερευνητή. Μπορείτε και στη Σαντορίνη να κάνεις τις διακοπές σας σε μια παραλία, αραχτοί στη ξαπλώστρα διαβάζοντας και ακούγοντας chill out κομμάτια από το κοντινό beach bar. Σίγουρα στις διακοπές χρειάζεται και η ξεκούραση. Αλλά η Σαντορίνη έχει τόσες ομορφιές να ανακαλύψεις που σε παρακινεί να την περιηγηθείς.

Όλα αυτά τα χρόνια που κάνω διακοπές στη Σαντορίνη και μάλιστα διαφορετικού τύπου, από με «sleeping bag και με καρπούζι», μέχρι σε 5άστερο στη Καλντέρα, έχω παρακολουθήσει τη Σαντορίνη να μεταμορφώνεται σε αυτό που είναι σήμερα, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Όμως παρόλη αυτή τη μεταμόρφωση και τα εκατομμύρια των επισκεπτών, η Σαντορίνη δεν έχει χάσει την ψυχή της. Αυτή η ψυχή, η βαθιά αιγαιοπελαγίτικη και το μοναδικό της τοπίο θα με καλεί κάθε φορά να ξαναπηγαίνω για διακοπές στη Σαντορίνη. Αυτή η ψυχή θα ήθελα να σας αγγίξει και εσάς, όλους τους επισκέπτες της Σαντορίνης και να σας προσφέρει τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας. Καλές σας διακοπές.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ