Σαντορίνη Διαμονή

Επιλογές Διαμονής στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη χάρη στην μεγάλη της τουριστική ανάπτυξη τις τελευταίες δεκαετίες προσφέρει στον επισκέπτη πολλές και διαφορετικές επιλογές διαμονής που πραγματικά ικανοποιούν κάθε γούστο, την ανάγκη για κάθε τύπου διακοπές, αλλά και διαφορετικά βαλάντια.

Στην Σαντορίνη θα βρείτε από οργανωμένο κάμπινγκ μέχρι υπερπολυτελή ξενοδοχεία που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ τη βραδιά. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες θα βρείτε πολλά μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία και πάρα πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια. Επιλογές διαμονής στη Σαντορίνη θα βρείτε σχεδόν σε όλο το νησί.

Σαντορίνη Διαμονή

Η πρώτη βέβαια επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Σαντορίνη είναι το φρύδι της Καλντέρας σε έναν από τους τέσσερις παραδοσιακούς οικισμούς. Φηρά, Φηροστεφάνι, Ημεροβίγλι και Οία. Είναι η επιλογή σας για ρομαντική διαμονή, είναι η επιλογή διαμονής για τον μήνα του μέλιτος και για όσα ζευγάρια είναι σε  μόνιμο μήνα του μέλιτος. Τα μόνα σίγουρα σε αυτή την επιλογή για διαμονή στη Σαντορίνη είναι ότι θα σας χαρίσει ησυχία –εκτός ίσως από τον ισχυρό αέρα κάποιες στιγμές-,ρομαντικές στιγμές με πανέμορφα ηλιοβασιλέματα, αλλά  θα σας κοστίσει κάπως ακριβά. Το πόσο ακριβά εξαρτάται από το αν θα είστε σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο ή ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Η επόμενη επιλογή σας για τη διαμονή στη Σαντορίνη είναι κάποιος παραθαλάσσιος οικισμός.  Πρώτοι  σε προτίμηση έρχονται οι οικισμοί στο Καμάρι και στην Περίσσα-Περίβολο. Εδώ θα βρείτε και ξενοδοχεία, αλλά και μια πληθώρα από ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η διαμονή εδώ δεν θα κοστίσει όσο στην Καλντέρα, αλλά υπάρχουν πάλι διαφόρων τύπων επιλογές. Ακριβά, αλλά και φθηνότερα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια ανάλογα με τις παροχές.  Το πλεονέκτημα για τις διακοπές σας αν μείνετε κοντά στη θάλασσα είναι προφανές. Είναι η επιλογή που προτιμούν οικογένειες με μικρά παιδιά και όσοι ψάχνουν κάτι φθηνότερο σε σχέση με την Καλντέρα.

Εκτός από αυτές τις ίσως κυριότερες επιλογές σας για διαμονή στη Σαντορίνη υπάρχουν και πολλές άλλες που έχουν και αυτές τα πλεονεκτήματα τους . Το να επιλέξετε να μείνετε σε κάποιο παραδοσιακό οικισμό στο εσωτερικό του νησιού, η πιο κοντά στο αεροδρόμιο για γρήγορες αποδράσεις  ή μπορείτε να επιλέξετε για τη διαμονή σας το Ακρωτήρι που είναι ανερχόμενος οικισμός και προσφέρει θέα στο Ηφαίστειο αλλά και στους υπόλοιπους 4 παραδοσιακούς οικισμούς στο φρύδι της Καλντέρας και είναι πιο κοντά στη κόκκινη παραλία.

Όπως και να είναι, ότι και να επιλέξετε για τη διαμονή σας στη Σαντορίνη το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε αξέχαστες διακοπές. Σε όλους η Σαντορίνη έχει να προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις.  Για όλους στη Σαντορίνη προσφέρει επιλογές που να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας και στο στυλ διακοπών που θέλετε να κάνετε.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ